ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των €150
  1. Εισαγωγή:

Τα προσωπικά δεδομένα και το απόρρητο των επισκεπτών της ιστοσελίδας μας ewoodcollection.com, είναι πολύ σημαντικά για εμάς και δεσμευόμαστε για την προστασία τους. Η παρούσα Πολιτική έχει σκοπό να σας ενημερώσει για τις πληροφορίες που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε κατά τη χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και την εκτέλεση αγορών μέσω αυτού. Η λήψη αυτών των δεδομένων μας καθιστά υπεύθυνους για την επεξεργασία και σύμφωνα με τη νομοθεσία που διέπει τα Προσωπικά Δεδομένα και συγκεκριμένα, τον Γενικό Ευρωπαϊκό Κανονισμό 679/2016 και τον Εθνικό Νόμο με αριθμό 4624 (GG 137/29 Αυγούστου 2019), παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητά μας , τους λόγους που συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, πώς τα χρησιμοποιούμε και ποια είναι τα δικαιώματά σας ως υποκείμενα προσωπικών δεδομένων.

Η συγκατάθεσή σας για τη χρήση cookies σύμφωνα με τους όρους της πολιτικής μας κατά την πρώτη σας επίσκεψη στον ιστότοπο, επιτρέπει τη χρήση cookies κάθε φορά που επισκέπτεστε τον ιστότοπο.

 

  1. Νόμιμη επεξεργασία προσωπικών δεδομένων

MIND PROJECT SINGLE MEMBER P.C. (στο εξής και για λόγους συντομίας η "ΕΤΑΙΡΕΙΑ" για τις πλήρεις λεπτομέρειες της οποίας μπορείτε να ανατρέξετε στην ενότητα Όροι χρήσης), σύμφωνα με τις διατάξεις του Ευρωπαϊκού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΕΕ 2016/679) και της σχετικής ελληνικής νομοθεσίας, διαχειρίζεται τα Προσωπικά Δεδομένα που του κοινοποιούνται με τη μέγιστη προσοχή. Προκειμένου να διασφαλιστεί το απόρρητο και η ασφάλεια των Προσωπικών Δεδομένων, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ έχει χρησιμοποιήσει τα απαραίτητα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα, προετοιμάζοντας πολιτικές εσωτερικής ασφάλειας, χρησιμοποιώντας κατάλληλα ηλεκτρονικά μέσα και εκπαιδεύοντας σωστά το προσωπικό της.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ αναλαμβάνει να προχωρήσει στη νόμιμη επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων καθώς συλλέγει και επεξεργάζεται τέτοια δεδομένα αποκλειστικά για συγκεκριμένους, ρητούς και νόμιμους λόγους και μόνο στο βαθμό που απαιτείται για την υλοποίηση τέτοιων σκοπών. Για τα δεδομένα που διατηρούνται, διασφαλίζει ότι είναι ακριβή και ενημερωμένα, ζητώντας προς το σκοπό αυτό τη βοήθεια των υποκειμένων των δεδομένων, δηλαδή των φυσικών προσώπων που αφορούν αυτά τα δεδομένα, ενώ διατηρεί τα δεδομένα αυτά για όσο διάστημα είναι απαραίτητο για την εφαρμογή αυτών των δεδομένων. σκοποί.

 

  1. Τι είναι η επεξεργασία προσωπικών δεδομένων

Σύμφωνα με τον Γενικό Ευρωπαϊκό Κανονισμό 679/2016, η επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα είναι κάθε πράξη ή σειρά πράξεων που πραγματοποιούνται με ή χωρίς τη χρήση αυτοματοποιημένων μέσων, σε προσωπικά δεδομένα, όπως συλλογή, καταχώριση, οργάνωση, δομή, αποθήκευση, προσαρμογή ή τροποποίηση, ανάκτηση, αναζήτηση πληροφοριών, χρήση, αποκάλυψη με μετάδοση, διάδοση ή οποιαδήποτε άλλη μορφή διάθεσης, συσχέτισης ή συνδυασμού, περιορισμού, διαγραφής ή καταστροφής τέτοιων δεδομένων.

 

  1. Προσωπικά δεδομένα που υποβάλλονται σε επεξεργασία

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ συλλέγει και επεξεργάζεται Προσωπικά Δεδομένα, δηλαδή πληροφορίες που σχετίζονται με φυσικό πρόσωπο το οποίο ταυτοποιείται ή μπορεί να ταυτοποιηθεί από αυτές τις πληροφορίες, ανεξάρτητα από το εάν η ταυτοποίηση μπορεί να πραγματοποιηθεί άμεσα ή έμμεσα. Η επεξεργασία αυτών των δεδομένων σημαίνει οποιαδήποτε εργασία που εκτελείται σε σχέση με αυτά τα δεδομένα, είτε αυτοματοποιημένη είτε όχι. Τα Προσωπικά Δεδομένα περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, πληροφορίες όπως όνομα, διεύθυνση κατοικίας, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή αριθμό τηλεφώνου.

Για τους συγκεκριμένους σκοπούς της επεξεργασίας Προσωπικών Δεδομένων, δηλαδή για πληροφορίες σχετικά με προϊόντα, υπηρεσίες, προσφορές, προσφορές, εκδηλώσεις και διαγωνισμούς, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, φυλλαδίων, ενημερωτικών δελτίων, sms, τηλεφώνου και άλλων ηλεκτρονικών μέσων, καθώς και για έρευνα και για στατιστικούς σκοπούς, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ μπορεί να συλλέγει και να επεξεργάζεται, ενδεικτικά, τις ακόλουθες πληροφορίες:

  • Πλήρες όνομα
  • Φύλο και ημερομηνία γέννησης
  • Φωτογραφίες προφίλ
  • Στοιχεία επικοινωνίας (διεύθυνση σπιτιού, ταχυδρομικός κώδικας, τηλέφωνο επικοινωνίας, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου)
  • Άλλα προσωπικά στοιχεία (αναγνωριστικό, ΑΦΜ) κ.λπ
  • Προσωπική και οικογενειακή κατάσταση
  • Πληροφορίες σχετικά με την εκπαίδευση ή την απασχόληση του χρήστη
  • Ενδιαφέροντα, χόμπι, προτιμήσεις και γενική συναλλακτική συμπεριφορά
  • Πληροφορίες που περιέχονται σε οποιαδήποτε επικοινωνία σας μαζί μας μέσω e-mail ή μέσω του ιστότοπου, συμπεριλαμβανομένου περιεχομένου επικοινωνίας και μεταδεδομένων.

Σε περίπτωση που επιλέξετε να μην μας παράσχετε οποιαδήποτε προσωπικά σας στοιχεία, αυτό μπορεί να επηρεάσει ορισμένες από τις συναλλαγές μας.

Επιπλέον, κατά τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος COMPANY, συλλέγονται αυτόματα περαιτέρω δεδομένα για τεχνικούς λόγους, όπως:

  • διεύθυνση IP (διεύθυνση πρωτοκόλλου Internet) του υπολογιστή πρόσβασης
  • γεωγραφική τοποθεσία
  • ιστότοπος από τον οποίο μας επισκέπτεστε (σύσταση)
  • οι ιστότοποί μας που επισκέπτεστε
  • ημερομηνία, ώρα, διάρκεια και συχνότητα επισκέψεων στον ιστότοπό μας
  • τύπος προγράμματος περιήγησης και έκδοση και ρυθμίσεις προγράμματος περιήγησης
  • λειτουργικό σύστημα
  • όνομα χρήστη και άλλες πληροφορίες από το προφίλ σας.

 

Αυτές οι τεχνικές πληροφορίες μπορεί, σε ορισμένες περιπτώσεις, να αποτελούν προσωπικά δεδομένα. Κατά γενικό κανόνα, χρησιμοποιούμε τεχνικά δεδομένα, ωστόσο, μόνο στο βαθμό που απαιτείται για τεχνικούς λόγους, για τη λειτουργία και την προστασία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος από κυβερνοεπιθέσεις και κακόβουλη χρήση, καθώς και σε ψευδώνυμη ή ανώνυμη μορφή για στατιστικούς σκοπούς .

 

  1. Ποιος είναι ο σκοπός της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων

Όταν χρησιμοποιείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα, όταν παραγγέλνετε ή όταν προσπαθείτε να πραγματοποιήσετε μια παραγγελία αλλά δεν την ολοκληρώνετε, συλλέγουμε, επεξεργαζόμαστε και χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα και τις πληροφορίες που μας παρέχετε στο πλαίσιο της ισχύουσας νομοθεσίας για την προστασία των δεδομένων .

Οι πληροφορίες που ζητάμε από εσάς, προκειμένου να καταστεί δυνατή η παροχή των υπηρεσιών που χρειάζεστε, επισημαίνονται ως υποχρεωτικά πεδία. Άλλες πληροφορίες είναι προαιρετικές. Για τη σύναψη και την εκτέλεση των συμβάσεων πώλησης προϊόντων σε εσάς, μέσω του ηλεκτρονικού και φυσικού μας δικτύου διανομής, ζητούμε, κατά περίπτωση, στοιχεία επικοινωνίας όπως όνομα, αριθμό τηλεφώνου, διεύθυνση αποστολής και τιμολόγησης, καθώς και πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο πληρωμής που έχετε επιλέξει, πληροφορίες που διαβιβάζονται κατά καιρούς σε συνεργαζόμενες εταιρείες (π.χ. logistics, διανομή κ.λπ.). Επιπλέον, χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας στη βάση δεδομένων πελατών που διατηρούμε, έτσι ώστε να αποθηκεύονται εκεί μόνο τα σχετικά δεδομένα. Προκειμένου να αποφευχθούν σφάλματα πληκτρολόγησης και να διασφαλιστεί ότι τα στοιχεία που έχετε παραγγείλει έχουν πράγματι ληφθεί από εσάς, ελέγχουμε ότι η διεύθυνση που έχετε εισαγάγει είναι γραμμένη με πλήρη και ακριβή τρόπο.

Κατά τη διαδικασία πληρωμής, δεν καταγράφουμε ή αποθηκεύουμε πληροφορίες πληρωμής σε αυτήν τη συναλλαγή, όπως αριθμούς πιστωτικών καρτών ή άλλες τράπεζες και άλλες πληροφορίες. Παρέχετε αυτές τις πληροφορίες άμεσα και αποκλειστικά στον αντίστοιχο πάροχο υπηρεσιών τραπεζικών πληρωμών.

Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων πραγματοποιείται κυρίως για την ομαλή εκτέλεση των συμβατικών σας σχέσεων με εμάς ή τρίτους (συνεργαζόμενες εταιρείες)

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ επίσης αποθηκεύει και χρησιμοποιεί προσωπικά δεδομένα και τεχνικές πληροφορίες, στο βαθμό που αυτό είναι απαραίτητο για την πρόληψη και αντιμετώπιση οποιασδήποτε κακόβουλης χρήσης ή άλλης παράνομης συμπεριφοράς στον ιστότοπό μας, δηλαδή για τη διατήρηση της ασφάλειας των δεδομένων σε περίπτωση κυβερνοεπιθέσεων ενάντια στα συστήματα υπολογιστών μας. Τέλος, αποθηκεύουμε και χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας, στο βαθμό που είμαστε νομικά υποχρεωμένοι να το πράξουμε, για παράδειγμα υπό το φως επίσημης οδηγίας ή δικαστικής ή άλλης απόφασης των Αρχών, καθώς και για τη διαφύλαξη των δικαιωμάτων και των αξιώσεών μας, καθώς και για τις περιπτώσεις υπεράσπισης της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ενώπιον των Δικαστηρίων, τακτικών ή διαιτητικών ή ακόμη και ενώπιον φορέα Διαμεσολάβησης.

Συνοπτικά, τα προσωπικά δεδομένα συλλέγονται ιδίως για να εξυπηρετήσουν τους ακόλουθους σκοπούς:

  • Η καλύτερη και πιο φιλική προς τον χρήστη διαχείριση του ιστότοπου και της επιχείρησής μας.
  • Η εξατομικευμένη διάταξη του ιστότοπου για εσάς.
  • Η παροχή υπηρεσιών και η ενεργοποίηση της χρήσης των διαθέσιμων υπηρεσιών σας στον ιστότοπό μας.
  • Η αγορά και πώληση αγαθών μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.
  • Αποστολή των προϊόντων που αγοράζετε μέσω του ιστότοπού μας.
  • Αποστολή συναλλαγών, τιμολογίων και υπενθυμίσεων πληρωμών σε εσάς, καθώς και συλλογή πληρωμών από εσάς.
  • Αποστολή μη διαφημιστικών επικοινωνιών.
  • Αποστολή ειδοποιήσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με τα αιτήματά σας.
  • Αποστολή προωθητικής αλληλογραφίας ή ενημερωτικού δελτίου μέσω e-mail εάν το έχετε ζητήσει (μπορείτε να μας ενημερώσετε ανά πάσα στιγμή εάν δεν επιθυμείτε πλέον το ενημερωτικό δελτίο).
  • Αποστολή διαφημιστικών ανακοινώσεων, που σχετίζονται με την επιχείρησή μας ή τις επιχειρήσεις τρίτων που πιστεύουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν, μέσω ειδοποιήσεων ή, εάν έχετε συμφωνήσει, μέσω "byemail" '' ή παρόμοια τεχνολογία (μπορείτε να μας ενημερώσετε ανά πάσα στιγμή εάν δεν θέλετε πλέον διαφημιστικές επικοινωνίες).
  • Η παροχή στατιστικών δεδομένων των χρηστών μας σε τρίτα μέρη (τα οποία δεν θα μπορούν να αναγνωρίσουν κανέναν χρήστη αυτών των πληροφοριών).
  • Διαχείριση αιτημάτων και παραπόνων που έχετε υποβάλει ή σχετίζονται με τον ιστότοπό μας.
  • Διατήρηση της ασφάλειας του ιστότοπου και αποτροπή τυχόν απάτης.
  • Επιβεβαίωση της συμμόρφωσης των χρηστών με τους όρους και τις προϋποθέσεις του ιστότοπού μας (συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης των προσωπικών μηνυμάτων που κυκλοφορούν μέσω της υπηρεσίας ηλεκτρονικών μηνυμάτων).
  • Οποιαδήποτε άλλη νόμιμη χρήση.

 

  1. Ποια είναι η νομική βάση για την επεξεργασία των δεδομένων σας

Η επεξεργασία των δεδομένων σας πραγματοποιείται κατά περίπτωση και ανάλογα με τον σκοπό της επεξεργασίας. Συγκεκριμένα, εκτελείται σύμφωνα με:

  • Η εκπλήρωση των προϋποθέσεων για την εκτέλεση συμβατικών υποχρεώσεων
  • Η άνευ όρων συγκατάθεσή σας, όπου απαιτείται
  • Το τρέχον νομικό και κανονιστικό πλαίσιο
  • Τα νόμιμα συμφέροντα της επιχείρησής μας
  • Άλλος νομικός σκοπός

 

  1. Ποιοι είναι οι παραλήπτες των δεδομένων σας

Παραλήπτες των δεδομένων σας μπορεί να είναι:

  • Το εξουσιοδοτημένο προσωπικό ή τα στελέχη της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ μας, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους και βάσει των κοινά αποδεκτών κανόνων εμπιστευτικότητας.
  • Εταιρείες υπηρεσιών, οι οποίες θα επεξεργαστούν τα προσωπικά σας δεδομένα αυστηρά για λογαριασμό μας. Αυτοί οι πάροχοι υπηρεσιών δεσμεύονται από συμβάσεις και όρους εμπιστευτικότητας. Κατά τη διαβίβαση των δεδομένων, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να εξασφαλίσει το μέγιστο δυνατό επίπεδο ασφάλειας. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δηλώνει ότι έχει υπογράψει συμβάσεις με αυτές τις εταιρείες εκ των προτέρων, οι οποίες περιλαμβάνουν όρους που σχετίζονται με τη χρήση μέτρων ασφαλείας από αυτές και την παρακολούθηση αυτών των μέτρων από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ.
  • Οι αρμόδιες εποπτικές και διοικητικές ανεξάρτητες αρχές, καθώς και οι εισαγγελικές και δικαστικές αρχές.
  • Το εξουσιοδοτημένο προσωπικό οποιασδήποτε συνεργαζόμενης εταιρείας (υλικοτεχνική υποστήριξη, αποθήκευση, μεταφορά, διανομή κ.λπ.) στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους.

Ενδέχεται να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε οποιαδήποτε εταιρεία μας ενδιαφέρει, συνδεδεμένες εταιρείες ή μέλη του ομίλου εταιρειών μας (αυτό σημαίνει θυγατρικές μας, εταιρεία ελέγχου χαρτοφυλακίου και θυγατρικές της κ.λπ.) όπως απαιτείται για τους σκοπούς που αναφέρονται σε αυτό πολιτική και στον βαθμό που προβλέπεται από το νόμο.

 

  1. Ασφάλεια δεδομένων

Η ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων αποτελεί υψηλή προτεραιότητα για την ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Επομένως, προστατεύουμε τα δεδομένα σας, τα οποία αποθηκεύονται σε εμάς, λαμβάνοντας κάθε είδους τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την αποτελεσματική αποτροπή της απώλειας ή αλλοίωσης ή κακής χρήσης τους από τρίτους. Ειδικότερα, οι υπάλληλοί μας, οι οποίοι επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα, δεσμεύονται για τη διατήρηση του απορρήτου. Για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, τα δεδομένα διαβιβάζονται σε κρυπτογραφημένη μορφή και αποθηκεύονται σε ασφαλείς διακομιστές (προστατευμένοι με κωδικό πρόσβασης και τείχος προστασίας). Εννοείται, ωστόσο, ότι η μετάδοση πληροφοριών στο Διαδίκτυο είναι εγγενώς ανασφαλής και δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την απόλυτη ασφάλεια των δεδομένων που διαβιβάζονται μέσω αυτού, γεγονός το οποίο αποδέχεστε αφού διαβάσατε την Πολιτική Απορρήτου και χρησιμοποιήσατε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Είναι κατανοητό ότι η συμβολή σας στην ασφάλεια των δεδομένων σας είναι ζωτικής σημασίας, καθώς είστε υπεύθυνοι για τη διατήρηση του απορρήτου του κωδικού πρόσβασης και του ονόματος χρήστη που χρησιμοποιείτε για να συνδεθείτε στον ιστότοπό μας (θα ζητάμε τον κωδικό πρόσβασής σας μόνο όταν συνδεθείτε στον ιστότοπο) και τα στοιχεία των χρεωστικών / πιστωτικών καρτών σας (τα οποία κοινοποιείτε απευθείας στα αρμόδια τραπεζικά ιδρύματα ή φορείς).

 

  1. Ποιος είναι ο χρόνος διατήρησης των προσωπικών σας δεδομένων

Τα προσωπικά σας δεδομένα διατηρούνται για όσο διάστημα είναι απαραίτητο προκειμένου να επιτευχθεί ο σκοπός για τον οποίο τα έχουμε συλλέξει, καθώς και αυτά που προβλέπονται από την ισχύουσα νομοθεσία. Η ανησυχία μας είναι ότι τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε για οποιονδήποτε σκοπό δεν διατηρούνται για περισσότερο από όσο απαιτείται για αυτόν τον σκοπό. Όλα τα προσωπικά σας δεδομένα υπόκεινται σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου και σε περίπτωση ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, δεν επηρεάζεται η νομιμότητα της επεξεργασίας για την περίοδο πριν από αυτήν.

 

  1. Σύνδεσμοι προς άλλους ιστότοπους

Ο ιστότοπος της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ενδέχεται να περιέχει "υπερσυνδέσμους" ή πανό σε ιστότοπους τρίτων. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ μας δεν είναι σε καμία περίπτωση υπεύθυνη για τις πρακτικές και τα μέτρα προστασίας δεδομένων σχετικά με τους εξωτερικούς ιστότοπους στους οποίους μπορείτε να έχετε πρόσβαση μέσω αυτών των συνδέσμων, ούτε μπορεί να τους ελέγξει. Ενημερωθείτε για την προστασία των δεδομένων σας σε αυτούς τους εξωτερικούς ιστότοπους.

 

  1. Διεθνής μεταφορά δεδομένων

Οι πληροφορίες που συλλέγουμε μπορούν να αποθηκευτούν, να υποβληθούν σε επεξεργασία και να μεταφερθούν μεταξύ οποιωνδήποτε χωρών στις οποίες δραστηριοποιούμαστε οι επιχειρήσεις μας ή οι συνεργάτες μας.Μπορεί ακόμη και να μεταφερθούν σε χώρες που δεν έχουν την ίδια νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων όπως στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο, όπως οι ΗΠΑ, η Ρωσία, η Ιαπωνία, η Κίνα, η Ινδία κ.λπ.

Όπως είναι γνωστό, η περιήγηση στο Διαδίκτυο, που αποτελεί παγκόσμιο διαδραστικό μέσο, ​​δεν είναι πάντα ασφαλής. Τα προσωπικά δεδομένα που παρέχετε μέσω της ιστοσελίδας μας ή υποβάλλετε για δημοσίευση στον ιστότοπό μας ενδέχεται να εκτεθούν μέσω Διαδικτύου οπουδήποτε στον κόσμο. Θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια στο μέτρο του δυνατού και σύμφωνα με τις διατάξεις της παρούσας Πολιτικής, αλλά δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να αποτρέψουμε τη χρήση ή την κακή χρήση τέτοιων πληροφοριών από τρίτους, ειδικά από εκείνους που βρίσκονται στο εξωτερικό.

 

  1. Συναίνεση και δικαιώματα υποκειμένου προσωπικών δεδομένων

Επιλέγοντας να συμφωνήσετε και να συναινέσετε στην επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων που σας αφορούν, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των δεδομένων για τους παραπάνω ειδικούς σκοπούς, είτε από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ μας είτε από μια εταιρεία που συνεργάζεται μαζί μας (για τους σκοπούς αναφέρεται στην τρέχουσα πολιτική μας). Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, καθώς και να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα δικαιώματά σας.

Τα δικαιώματά σας, ως "υποκείμενα δεδομένων", είναι τα ακόλουθα:

  • Το δικαίωμα στην πληροφόρηση. Η εταιρεία σας παρέχει διαφάνεια σχετικά με τον τρόπο επεξεργασίας και χειρισμού των προσωπικών σας δεδομένων. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να απαντήσετε στις ερωτήσεις σας.
  • Το δικαίωμα πρόσβασης. Σας επιτρέπεται, ανά πάσα στιγμή, να έχετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα, ώστε να ενημερώνεστε και να ελέγχετε τη νομιμότητα της επεξεργασίας. Οι πληροφορίες θα παρέχονται χωρίς καθυστέρηση και το αργότερο εντός ενός (1) μήνα από την παραλαβή του σχετικού αιτήματός σας.
  • Το δικαίωμα διόρθωσης. Έχετε το δικαίωμα να διορθώσετε τυχόν ανακριβή ή ελλιπή δεδομένα.
  • Το δικαίωμα διαγραφής. Μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή ή την κατάργηση των προσωπικών σας δεδομένων, εφόσον δεν υπάρχει σοβαρός λόγος για να συνεχίσετε την επεξεργασία τους.
  • Το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας. Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε περιορισμό στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων στις ακόλουθες περιπτώσεις: (α) όταν αμφισβητείτε την ακρίβεια των προσωπικών σας δεδομένων και μέχρι να επαληθευτούν, (β) όταν δεν επιθυμείτε να έχετε τα προσωπικά σας τα δεδομένα διαγράφονται και ζητούν περιορισμό της χρήσης τους, (γ) όταν τα προσωπικά σας δεδομένα δεν χρησιμοποιούνται για σκοπούς επεξεργασίας, αλλά είναι απαραίτητα για τον καθορισμό, την άσκηση και την υποστήριξη νομικών αξιώσεων και (δ) όταν αντιτίθεστε στην επεξεργασία και έως ότου επαληθευτεί ότι υπάρχουν νόμιμοι λόγοι που μας αφορούν και υπερισχύουν των λόγων για τους οποίους αντιτίθεστε στην επεξεργασία.
  • Το δικαίωμα μεταφοράς δεδομένων. Αυτό σας επιτρέπει να λαμβάνετε και να επαναχρησιμοποιείτε τα προσωπικά σας δεδομένα για δικούς σας σκοπούς σε διάφορες υπηρεσίες.
  • Το δικαίωμα ανάκλησης συγκατάθεσης και ένστασης. Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε την προηγούμενη συγκατάθεσή σας, με την επιφύλαξη της νομιμότητας της επεξεργασίας που βασίζεται στη συγκατάθεσή σας προτού την ανακαλέσετε και να αντιταχθείτε σε (α) επεξεργασία που βασίζεται σε νόμιμα συμφέροντα ή εκτέλεση καθήκοντος προς το δημόσιο συμφέρον / άσκηση δημόσιας εξουσίας · β) άμεσο μάρκετινγκ και γ) επεξεργασία για σκοπούς επιστημονικής / ιστορικής έρευνας και στατιστικών.
  • Δικαιώματα σχετικά με την αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων και τη δημιουργία προφίλ.

 

Εάν επιθυμείτε να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα παραπάνω δικαιώματα, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@ewoodcollection.com.

 

  1. Προσφυγές στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων

Σε περίπτωση που δεν λάβετε έγκαιρη απάντηση ή δεν είστε ικανοποιημένοι με την απάντηση της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ μας, έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Αυτό μπορεί να γίνει στη διεύθυνση www.dpa.gr, τηλεφωνικά στο +30 210 6475600, ή γραπτώς στη διεύθυνση: Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, Κηφισίας αρ. 1-3, ΤΚ 115 23, Αθήνα (ή όπου αλλού βρίσκεται η εν λόγω Αρχή).

 

  1. Αναθεωρήσεις αυτής της Πολιτικής Απορρήτου

Αυτή η πολιτική απορρήτου αναθεωρείται και, εάν είναι απαραίτητο, ανανεώνεται και ενημερώνεται κατά καιρούς, σύμφωνα με την ισχύουσα εθνική και κοινοτική νομοθεσία, καθώς και τυχόν αλλαγές στις υπηρεσίες μας και τη χρήση προσωπικών δεδομένων από εμάς. Θα πρέπει να ελέγχετε κατά καιρούς αυτήν την ενότητα για να βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε τυχόν αλλαγές στην πολιτική μας. Ενδέχεται να σας ειδοποιήσουμε για αλλαγές στην πολιτική μας μέσω e-mail ή SMS ή μέσω ενός συστήματος ιδιωτικών μηνυμάτων στον ιστότοπό μας.




Δεδομένα χρήσης υπηρεσιών BestPrice
Η εταιρία μας με στόχο την βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχει έχει ενσωματώσει στον παρόντα δικτυακό τόπο το εργαλείο BestPrice 360 Analytics, στο πλαίσιο εξαγωγής στατιστικών στοιχείων και στοιχείων απόδοσης από τη συμμετοχή του ηλεκτρονικού της καταστήματος στην αντίστοιχη πλατφόρμα σύγκρισης τιμών προϊόντων www.bestprice.gr, στην οποία συμμετέχει. Το BestPrice Analytics 360 επιτρέπει τη διαβίβαση στο BestPrice.gr αποκλειστικά ανώνυμων δεδομένων, σχετικά με την κίνηση των χρηστών στον παρόντα δικτυακό τόπο (επίσκεψη ή παραγγελία και αγορά προϊόντων) για την εξαγωγή των αντίστοιχων στατιστικών αποτελεσμάτων και για τη βελτίωση των ενεργειών marketing.

Δεδομένα χρήσης υπηρεσιών Skroutz
Η εταιρεία μας, για να μπορεί να αξιολογεί και να βελτιώνει διαρκώς την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει στον καταναλωτή, χρησιμοποιεί την υπηρεσία Skroutz Analytics, η οποία λειτουργεί με cookies. Μέσω της υπηρεσίας αυτής, εφόσον έχετε δώσει προηγουμένως τη σχετική συγκατάθεσή σας μέσω του Skroutz.gr, κοινοποιούνται με ασφάλεια από εμάς στο Skroutz στατιστικά χρήσης. Τα δεδομένα που λαμβάνονται από την εταιρεία μας μέσω αυτής της υπηρεσίας καλύπτονται από την πολιτική απορρήτου καθώς και την πολιτική cookies του Skroutz.gr, στο τέλος της οποίας μπορείτε και να ανακαλέσετε τυχόν συγκατάθεσή σας.


Δείτε την Πολιτική cookies.

EL
EL
EL